ACASA » TOATE CATEGORIILE » Super-concert tribut AC/DC, pe scena Doors, cu The R.O.C.K

Super-concert tribut AC/DC, pe scena Doors, cu The R.O.C.K

CONCERTE CONSTANTA. The R.O.C.K., un concept unic, un tribut adus titanilor de la AC/DC ajunge si la Constanta pentru un super-concert pe scena clubului Doors.

Infiintat in 2012, The R.O.C.K (Tribute to AC/DC) este formula perfecta pentru o seara dedicata muzicii rock.

Incendiar, dinamic si plin de energie! Asa poate fi descris spectacolul singurei trupe tribut AC/DC din Romania. Si asta datorita manierei foarte aproapiate de original in care sunt interpretate piesele. Totodata coregrafia si costumele AC/DC sunt prezente in show, facand deliciul iubitorilor renumitei trupe australiene.

Piese precum „Thunderstruck”, „Highway to hell”, „You shook me all night long” sau „TNT” sunt, cu siguranta, cele mai potrivite si ravnite de adeptii muzicii rock, insa au puterea de a aduce buna dispozitie oricarui spectator care participa la un concert al trupei The R.O.C.K.

Componenta formatiei este si ea una speciala. Solistul vocal Daniel Ignat, o voce care imita perfect timbrul lui Brian Johnson; la chitara solo este Nik Baydin din Moscova, fost component al trupei Eazy Dizzy, trupa tribut AC/DC oficiala a Rusiei; la chitara ritmica, Adrian Popescu; la chitara bas canta Mihai Stefan Movileanu, iar la tobe, din nou un foarte experimentat artist din afara tarii… vine din Germania (Koln) si este Mirko Grusa.

Vineri, 4 martie, de la ora 21.00, la Doors.

Info si rezervari la tel.: 0763 66 16 22

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?