ACASA » CONCERTE » Super-concert PROCONSUL la Harlequin Mamaia

Super-concert PROCONSUL la Harlequin Mamaia

CONCERTE CONSTANTA. Una dintre cele mai indragite si de succes trupe pop-rock romanesti, Proconsul revine la Constanta, pentru un concert de senzatie pe scena Harlequin Mamaia.

Sunteti asteptati sa fredonati piese celebre “Povestea Noastra”, “Cerul”, “Tu”, “Calatorul”, “Pentru tine” sau “De la rusi vine ploaia”, dar si cele mai noi piese, inclusiv single-ul lansat recent: “A mea si a ta”! (videoclip mai jos).

Trupa Proconsul a devenit cunoscuta in 1999, cu maxi-single-ul de debut “De la rusi”, iar in 2000 a luat locul 3 la festivalul de la Mamaia, sectiunea Creatie, cu piesa “Cerul”. Cu aceeasi piesa aveau sa devina prima trupa care a castigat trofeul “Cerbul de Aur”, fiind declarata si printre primele 15 cele mai frumoase cantece compuse vreodata in Romania.

In acelasi an, apare albumul “Tatuaj”, pe care sunt incluse piesele “Cerul”, “Fata cu tatuaj” si “De la rusi”. In 2001, cei de la Proconsul lanseaza un nou album – “Mi-ai luat inima”, iar in urmatorul an, albumul devine album de aur, datorita celor peste 50.000 de unitati vandute, iar Proconsul castiga trofeul “Cerbul de Aur”.

Urmeaza albumele “10 povesti”(2003), “5” (2004), “Balade. Pentru tine” (2006) si “Da mai departe” (2007), “No Matter What” (2013) albume care se bucura de aprecierea publicului si pozitioneaza Proconsul in varful topurilor de pop-rock romanesc.

In luna martie a acestui an s-au implinit 17 ani de Proconsul in muzica romaneasca.

Membrii Proconsul sunt Bogdan “Bobo” Marin (solist), Dragos Dinca (chitara si backing vocals), Robert Angelescu (clape si backing vocals) si Valentin Petricenco (tobe), Robert Ursache (bass).

Afis-Proconsul-iulie2016JOI, 14 iulie, de la ORA 21.30, PROCONSUL live la Harlequin Mamaia

Rezervari la 0766 400 181

Pret bilet 55 de lei

Rezervarea telefonica este valabila maximum 48 de ore, timp in care biletele se achizitioneaza de la restaurant Harlequin intre orele 11.00 – 22.00.

Participantii la eveniment sunt rugati sa soseasca la restaurant la ora 20.30, pentru ca evenimentul sa se desfasoare in conditii optime. Dupa ora 21.30 rezervarea expira.

Eveniment sustinut de: X-Printing, Constanta News, Magic FM, Libraria Carturesti, Telegraf, Cuget Liber si Maritimo

Organizat de evenimente-constanta.ro si restaurant Harlequin Mamaia

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?