ACASA » CONCERTE » Super-concert PHOENIX in Constanta, la Harlequin Mamaia

Super-concert PHOENIX in Constanta, la Harlequin Mamaia

CONCERTE CONSTANTA. Legendara trupa Phoenix va concerta la Constanta in cadrul unui eveniment deosebit ce va avea loc la restaurant Harlequin Mamaia. La mai bine de 50 de ani de la inceputul povestii, dupa arderi si renasteri repetate, Phoenix a demonstrat inca o data ca si-a castigat pe deplin numele care i-a faurit destinul.

Dupa anul 2014, marcat de numeroase concerte dar mai ales de lansarea albumului istoric “Vino, Tepes!”, formatia exista in componenta Costin Adam (voce), Nicu Covaci (chitara, voce), Marc Alexandru Tint (chitara), Dzidek Marcinkiewicz (keyboard, voce), Cristi Gram (chitara), Flavius Hosu (tobe).

La Harlequin Mamaia publicul va asculta atat compozitii noi, incluse pe ultimul album cat si hiturile consacrate si atat de asteptate la fiecare concert. Nu vor lipsi surprizele si momentele inedite, proprii unei atmosfere frumoase pe care o astfel de apropiere cu publicul le creeaza.

Va asteptam VINERI, 4 DECEMBRIE, ORA 21.30, pentru un concert unic marca Phoenix!

Afis-concert-Phoenix-WEBRezervari la 0766 400 181
Pret bilet: 60 lei

Biletele se achizitioneaza integral in maximum 48 h de la rezervarea telefonica.
Spectatorii sunt rugati sa se prezinte la eveniment la ora 20.30

Participantii la eveniment sunt rugati sa soseasca la restaurant cu o ora mai devreme, pentru ca evenimentul sa se desfasoare in conditii optime.

Eveniment organizat de evenimente-constanta.ro si sustinut de: Magic FM, Mediaoutpost, Telegraf, Cuget Liber si Maritimo

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?