ACASA » PROMO » Super-comedie pe scena Harlequin: “SOTUL SOTIEI MELE”

Super-comedie pe scena Harlequin: “SOTUL SOTIEI MELE”

TEATRU CONSTANTA. Cum ar fi daca intr-o buna zi te-ai trezi la usa cu un barbat care pretinde ca este sotul sotiei tale? Afla din spectacolul “Sotul sotiei mele“, o comedie spumoasa cu o poveste care se intampla in localitatea Split, unde, intr-o zi apare la domiciliul lui Luka (Darius Draghici), fost marinar, casatorit cu Eva in prezent, un domn care pretinde ca este sotul sotiei lui Luka.

Acesta spune ca se numeste Tony (Liviu Cheloiu), si incearca sa-l determine pe Luka sa renunțe la Eva. Din momentul intrarii in scena a personajului Tony, piesa este structurata intr-o cascada de intamplari comice, cu rasturnari de situatii dinamice si amuzante.

Cei doi barbati disperati ca sunt casatoriti cu aceeasi femeie Teodora Calagiu Garofil / Ana Maria Carablais trec prin toate posibilitatile de a-si salva vietile in legatura cu aceasta neplacuta intamplare, dar ajung la concluzia ca e mai bine sa lase lucrurile asa cum erau inainte de a afla unul de celalalt.

Afis-Sotul-sotiei-mele-WEBPeste mai mult de doi ani Luka se trezeste din nou la usa cu Tony, care-i spune ca Eva ii inseala cu tatal copilului ei, pe care il credeau mort. La un moment dat, Eva ajunge acasa si este confruntata de cei doi soti ai ei!

JOI, 31 MARTIE, ORA 21.00, la Harlequin Mamaia

Rezervari la 0766 400 181

Pret bilet: 35 de lei

Rezervarea telefonica este valabila maximum 48 de ore, timp in care biletele se achizitioneaza de la restaurant Harlequin intre orele 11.00 – 22.00.

Participantii la eveniment sunt rugati sa soseasca la restaurant la ora 19.00, pentru ca evenimentul sa se desfasoare in conditii optime. Dupa ora 20.00 rezervarea expira.

Eveniment sustinut de: X-printing, Magic FM, Harlequin Mamaia, Libraria Carturesti Constanta, Constanta News, Maritimo, Telegraf si Cuget Liber

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?