ACASA » PROMO » Super-comedia „Trăiește-ți Fanteziile“, la Harlequin Mamaia

Super-comedia „Trăiește-ți Fanteziile“, la Harlequin Mamaia

TEATRU CONSTANTA. Constănțenii sunt invitați la premiera unei comedii savuroase, despre viața în doi: „Trăiește-ți Fanteziile“, la Harlequin Mamaia. Un cuplu, a cărui atracţie reciprocă s-a diminuat de-a lungul timpului, găseşte soluţia pentru resuscitare. Salvarea? Cartea doctorului Leopold Baumgartner: „Trăieşte-ţi fanteziile – o carte utilă pentru sănătate şi fericire“.

De aici se declanşează o comedie de situaţie plină de savoare şi dinamism, cu răsturnări surprinzătoare şi scene de un comic dezlănţuit, în cel mai clasic stil bulevardier, în care sunt implicaţi, pe lângă cuplul Cucu şi vecinul voyeur şi hoţul bolnav de ulcer, intrat în apartament.

”Trăieşte-ţi fanteziile”, adaptare dupa piesa lui John Tobias, este o satiră la adresa cărţilor motivaţionale. De exemplu: „Ce puteţi face pentru a avea o viaţă perfectă“… „Cum puteţi avea un cuplu perfect”… „Cum puteţi deveni o femeie perfectă”… sau „un bărbat perfect”… şi multe alte forme ale perfecţiunii pe care, cu siguranţă, nu le poate atinge nimeni niciodată.

“Nici o altă specie nu reuşeşte să complice treburile în ceea ce priveşte sexul cu atât de mult umor involuntar, cum o face specia umană, cu tabuurile, convenţiile şi inversările bărbat-femeie, cu nevoile sale de putere şi dragoste, mereu în conflict.” – John Tobias

Regia: Bogdan GAGU

Afis-Traieste-Fanteziile-WEBDistributie: Adriana Gulutanu, Mihai Hurduc, George Ioan Hodor, Alexandru Iordache, Silvia Gagu

JOI, 11 OCTOMBRIE 2018, de la ORA 20.00, la Harlequin Mamaia.

Rezervări la 0766 400 181

Preţ bilet: 45 lei.

Biletele se achită în maximum 24 h de la rezervare.

Pentru ca evenimentul să se desfășoare în condiții optime participanții sunt rugați sa se prezinte la eveniment începând cu ora 19.00.

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?