ACASA » CALENDAR » Stufstock 2012, editia a 10-a la Vama Veche

Stufstock anunta ca pe langa cele 48 de ore de muzica buna, festivalul pastreaza traditia care l-a consacrat si coloreaza aerul din Vama Veche cu nopti de film, teatru, carte, precum si workshop-uri de pictura. In plus, distractia va fi cuvantul cheie al zilelor de festival: o tabara de aventura ii asteapta pe curajosii din Vama Veche, pasionati de tiroliana, offroad si sporturi nautice.

BOOKSTOCK (23-29 iulie) – Libraria LIBRARUL
Stufstock incepe saptamana aniversara cu BOOKSTOCK, eveniment realizat impreuna cu Libraria Librarul. Bookstock este locul perfect pentru amatorii de carte. Prin Bookstock, Stufstock 10 incurajeaza cititul la mal de mare si serile racoroase de lectura, in compania oamenilor frumosi. Intre 23 si 29 iulie, publicul de la eveniment se va putea bucura de lansari de carte, sesiuni de lectura si sesiuni Q&A.

25 iulie 2012 – Lansare de carte cu sesiune de autografe – Radacini nomade de Pius Alibek, Editura Meteor Press, locatia: LIBRARUL, strada principala

26 iulie 2012 – Lansare de carte cu sesiune de autografe – Ce ne spunem cand nu ne vorbim de Chris Simion, Editura Trei, locatia: LIBRARUL, strada principala

27 iulie – Cautandu-l pe Malko- colectia SAS de Gerard de Villiers, Editura Meteor Press, locatia: plaja Vama Veche, spatiul de lectura de pe plaja

27 iulie – Lecturi Urbane, locatia: plaja Vama Veche, spatiul de lectura de pe plaja
28 iulie – Lecturi Urbane, locatia: plaja Vama Veche, spatiul de lectura de pe plajă

WORKSHOP PICTURA (23-26 iulie)– Terasa ROATA
In premiera pentru Stufstock, amatorii de pictura isi pot dezvolta pasiunea si talentul printr-un workshop neconventional de pictura, sub cerul liber din Vama Veche, cu marea la picioare. Workshop-ul este structurat pe tematici care au legatura cu Vama Veche si Stufstock, iar participantii pot invata tehnici de baza legate de pictura, cum ar fi colajul, laviul sau tempera pe hartie. “Orele” vor incepe la ora 10.00 dimineata, cu partea de teorie, pentru ca pe dupa-amiaza, imaginatia amatorilor de frumos sa fie incercata la maxim, prin probele practice.

Lucrarile din cadrul workshop-ului vor fi expuse în cadrul unui vernisaj plin de imaginatie, in zilele de 27 si 28 iulie.

ROCKSCHOOL (24-26 iulie)– Terasa ZAPATA
Aflat la a treia editie, Rock School continua sa instruiască tinerele talente in materie de chitara, bass si tobe. Evenimentul este realizat impreuna cu Rock School, iar elevii vor invata meserie de la unele dintre cele mai mari nume ale muzicii romanesti, printre care se numara: Nunu Racris (tobe), Nicoleta Neagu (tobe), Marius Bob (chitara), Vali Musat (chitara), Mihai Tacoi (chitara), Alex Miu (bass), coordonator Rock School- Dana Rotarus. Fiecare seara se va incheia cu un jam session incendiar intre profesori si elevi, pentru a anima si mai mult atmosfera din Vama Veche.

FILMSTOCK – Terasa “PAPA LA SONI”
Cinefilii vor avea cele mai frumoase nopti de scurtmetraje si lungmetraje, de pe 23 pana pe 26 iulie, intre orele 22.00 si 2.00.

La capitolul scurtmetraje, pasionatii din Vama Veche, pot viziona cele mai incitante colectii de scurtmetraje de la One World Romania, NexT, Short Waves si Kinofest.

Lungmetrajele nu vor lipsi nici ele de la serile tarzii de film din Vama Veche:
24 iulie 2012 – Film romanesc: Film pentru prieteni de Radu Jude, ora 22.00
26 iulie 2012 – Film romanesc: 30.40.50, regia Iulia Rugina, Eva Perlovici, Stanca Raduora,
ora 22.00

In plus, Stufstock pregateste doua mari surprize pentru cunoscatorii in domeniu intre 23 si 26 iulie. Surprizele vor fi deconspirate saptamana viitoare.

TEATRU (23-26 iulie)– Terasa LA BARBA NEAGRA

Cele mai interesante piese de teatru underground vin la Stufstock 10, pastrand traditia festivalului. Publicul din Vama Veche va fi incantat de pe 23 pana pe 26 iulie, intre orele 20.00 si 21.30 cu reprezentatii inedite si intens apreciate pe scena romaneasca.

23 iulie 2012 – “Insomniacii”, Teatrul de Arta Bucuresti, regia Sorin Militaru; ora 20.00
24 iulie 2012 – “Emigreisan Drim”, Teatrul de Arta Bucuresti, regia Bogdan Hutanu, ora 20.00
25 iulie 2012 – “Incurca lume”, regia Catalin Bugean, ora 20.00
26 iulie 2012 – “Bullets over Lipscani”, regia Eugen Gyemant, ora 20.00

CONCERTE 

Vineri, 27 iulie 2012

Butterflies in my stomach
byron
East Roots
Gândul Mâţei
Dubioza Kolektiv
Dub Incorporation

Sâmbătă, 28 iulie 2012

Blue Pulse
Trooper
Vendetta
Coma
E.M.I.L.
Alternosfera
The Subways

Amatorii de distractie vor avea parte de cele mai intense senzatii pe plaja din Vama Veche, unde o zona special delimitata le va oferi toate ingredientele de care au nevoie pentru o vacanta reusita: tiroliana, sporturi nautice, trasee offroad si multe altele.

In weekend, plaja va deveni neincapatoare prin jocurile si concursurile Stufstock 10, cu premii de la sponsorii festivalului.

Biletele pentru Stufstock 2012 au fost puse în vânzare şi se pot achiziţiona online de pe www.biletoo.ro, www.blt.ro, www.bilet.ro, www.myticket.ro şi www.bilete.ro, precum şi prin partenerii acestora. Preţul unui bilet pentru o zi este de 65 lei, iar al unui abonament este de 99 lei, în perioada de presale. Începând cu 26 iulie la casa de bilete preţul unui abonament va fi de 115 lei.

Stufstock este unul dintre festivalurile româneşti cu tradiţie. De-a lungul celor nouă ediţii de festival peste 130 de artişti au urcat pe scenele festivalului în faţa celor peste 200.000 de spectatori.

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?