ACASA » STIRI » Diverse » Studiu IRES: Jumătate dintre români cred că 2018 va fi mai prost decât 2017

Studiu IRES: Jumătate dintre români cred că 2018 va fi mai prost decât 2017

STUDIU IRES 2018. Trei sferturi dintre români consideră ca lucrurile merg într-o direcţie greşită şi doar 17% dintre români cred că ţara merge în direcţia bună, potrivit unui studiu recent realizat de IRES.

În plus, 46% dintre respondenţi cred că anul 2018 va fi mai prost decât 2017 pentru România, 28% spun că va fi mai bun, iar 24% cred că va fi la fel. Scrie wall-street.ro

Scorul privind directia in care merge tara este la un minim istoric: 17% sunt cei care sunt satisfacuti de modul in care politicienii isi fac treaba in ceea ce priveste managementul societatii inspre tintele si angajamentele luate in campanii electorale, atunci cand optimismul creste brusc si increderea la fel. Anul incepuse cu o apreciere pozitiva a directiei de peste 35%.

Aproape 60% dintre romani sunt, la final de an, nemultumiti de felul in care traiesc. E adevarat, media este ridicata de cei cu studii superioare din esantion, precum si de catre cei tineri, aceste categorii gasind mai multe satisfactii si realizari in felul in care traiesc.

Citeşte articolul complet AICI

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?