ACASA » STIRI » STUDIU: Ce cred bărbații despre căsătorie

dunbar-house-wedding-photos0004(pp_w836_h1255)Aproximativ 72% dintre bărbații chestionați în cadrul unui sondaj online realizat de site-ul AskMen.comau spus că ei cred în instituția căsătoriei.

Rezultatele mai arată că 36% dintre bărbații chestionați consideră că loialitatea este cea mai importantă trăsătură de caracter a partenerei de viață. Celelalte trăsături considerate importante de către respondenți sunt afecțiunea, simțul umorului și inteligența.

Căsătoria este o instituție necesară, apreciază 72% dintre bărbații chestionați. Aceștia au arătat că ei cred în această instituție și că doresc să se căsătorească. 17% au spus că ei cred în instituția căsătoriei, dar că ea nu li se potrivește, în vreme ce 11% au spus că nu cred că este o instituție necesară.

Doar 8% dintre ei au spus că este „foarte important” ca viitoarea lor soție să semneze un contract prenupțial.

41% dintre bărbați au spus că nu și-ar înșela partenera de viață deoarece o astfel de faptă nu este morală. 33% au arătat că este puțin probabil să își înșele prietena sau soția, chiar dacă ar fi tentați, deoarece o respectă și o iubesc prea mult. 18% au recunoscut că probabil ar înșela-o dacă ar fi siguri că ea nu va afla niciodată.

La sondajul realizat de AskMen.com au participat 20.000 de bărbați care au fost chestionați pe diferite teme, de la dragoste și căsătorie la tehnologie, politică sau stil de viață.

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?