ACASA » ALTE EVENIMENTE » STRONGMAN Mamaia, ediţia a 7-a! Cine va fi cel mai puternic român?

STRONGMAN Mamaia, ediţia a 7-a! Cine va fi cel mai puternic român?

EVENIMENTE LITORAL. Asociația Sportivă “Omul de fier” în parteneriat cu Asociația Litoral – Delta Dunării, organizează cea de-a 7-a ediție a competiției anuale, devenită tradiție, Strongman Mamaia.

Pizza Evo

Competiția va avea loc pe data de 12 august 2017, în Piațeta Perla, cu începere de la ora 16.00.

Conceptul Strongman este acela de a desemna cel mai puternic om din Romania, prin cinci probe de forta care au un grad de dificultate ridicat fata de cele cum se mai vad prin celelalte competitii nationale.

Intentia acestei competitii este aceea de a pregati sportivii romani pentru nivelul competitional international, unde greutatile din probe au crescut considerabil. Din cauza faptului ca pe plan national s-a stagnat evolutia ca si grad de dificultate al acestui sport, o mare parte din anii de existenta ai strongman-ului in tara noastra, Strongman Mamaia a preluat initiativa de a incerca sa mareasca nivelul competitional national prin marirea greutatilor de la an la an, lucru care s-a demonstrat inca din anul 2013, pana in anul anterior cand putem spune ca s-a apropiat considerabil de nivelul competitional mondial.

Anul acesta se va merge pe aceeasi intentie si principiu, si vor exista si in aceasta competitie, greutati care se folosesc in competitiile internationale de azi.

Spectaculozitatea incercarii participantilor de a ridica greutati inumane, va fi garantat fara egal in aceasta tara.

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?