ACASA » CALENDAR » STEFAN BĂNICĂ Jr., live pe scena Casei de Cultură

Stefan Banica Jr. Alerg Printre SteleŞtefan Bănică Jr. le dă întâlnire fanilor săi constănţeni la Casa de Cultura a Sindicatelor. Concertul va deschide turneul naţional de amploare, care se va desfăşura pe parcursul lunii noiembrie în zece dintre cele mai importante oraşe din ţară şi care va purta numele celui mai recent single semnat Ştefan Bănică Jr. – „Alerg printre stele”. Evenimentul va avea loc pe 2 noiembrie, de la ora 19.30.

Pizza Evo

„De-abia aştept să ne vedem în luna noiembrie la concertele turneului «Alerg printre stele» şi să ne bucurăm unii de alţii. Ca de obicei, noi cântăm, iar voi faceţi atmosfera! Împreună putem crea seri de neuitat. Vă aştept cu mic, cu mare să alergăm printre stele, să fim liberi, să uităm pentru două ore de toate grijile şi să ne sărbătorim prin muzică”, declară Ştefan Bănică Jr.

Biletele se găsesc la casa de bilete a Casei de Cultură a Sindicatelor, la Agenţia de pe Bulevardul Tomis şi online pe: www.vandbilete.ro, www.bilete.ro, www.myticket.ro şi www.eventim.ro. Biletele se pot achiziţiona la preţul de 100 de lei categoria VIP şi 80 lei categoria I.

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?