ACASA » CONCERTE » ŞTEFAN BĂNICĂ, în concert la Casa de Cultură Constanţa

ŞTEFAN BĂNICĂ, în concert la Casa de Cultură Constanţa

CONCERTE CONSTANTA. Ștefan Bănică susține în luna noiembrie un turneu național în opt orașe din țară, printre care şi Constanţa. Un concert incendiar cu Ştefan Bănică şi invitații săi!

Pizza Evo

Vino împreună cu cei dragi sa petreci o super-seara pe ritmuri de rock’n’roll, alături de unul dintre cei mai iubiți artişti români.

Veţi descoperi atmosfera unică a unui show inconfundabil, marca Ștefan Bănică. Multa emoție, energie si bucurie!

Vor putea fi ascultate live hiturile artistului, asteptate de public de fiecare data, dar și noile sale cântece, lansate recent, cum ar fi “Când nu vezi”, “Gură, taci!” sau cea mai noua colaborare a lui Ștefan Bănică alaturi de Cabron, hitul “La masa mea”.

stefan-banica-concert-constantaPentru orice artist, contactul cu publicul este cel mai important. Mi se pare cea mai frumoasa parte din meseria asta. Turneele ne dau ocazia de a ne intalni cu cei care iubesc muzica noastra, iar fiecare show este unic si irepetabil.

Energia pe care o primesti de la public, in concertele live, nu o simti niciodata atunci cand inregistrezi o piesa in studio. Cantecul, pe scena, capata o alta valoare“, spune Ştefan Bănică.

LUNI, 21 NOIEMBRIE, de la ORA 19.30, la Casa de Cultură a Sindicatelor Constanţa.

Biletele se gasesc la casele de bilete a Casei de Cultură şi online pe: vandbilete.ro, bilete.ro, bilet.ro, ticketnet.ro, eventim.ro

Pret bilet : 80, 100 şi 150 lei

Informatii: 0241 699 066

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?