ACASA » CINEMA » STAR WARS: Episode VII, in 4DX la Cinema City din City Park Mall!

STAR WARS: Episode VII, in 4DX la Cinema City din City Park Mall!

STAR WARS CINEMA 4DX. Constantenii vor putea experimenta noul film din seria Star Wars cu efecte 4DX, la cinematograful Cinema City din City Park Mall. Actiunea din sequel-ul Star Wars Episode VII – The Force Awakens are loc la 35 de ani de la evenimentele din episodul VI al francizei.

O noua aventura intergalactica si o noua rafuiala intre Imperiu si fortele Rezistentei, conduse de Poe Dameron (Oscar Isaac), va avea loc. Kylo Ren, personajul negativ interpretat de Adam Driver, face promisiunea de a termina ce a inceput Darth Vader.

De partea cealalta a baricadei sunt Rey (Daisy Ridley) si Finn (John Boyega), care vor gasi un tel după intalnirea cu Han Solo (Harrison Ford). “Trezirea Fortei” din titlul filmului e un comentariu direct la evolutia celor doi protagonisti.

Robotelul BB-8, Chewbacca si prințesa Leia, interpretata de aceeasi Carrie Fisher, isi au propriul rol in evoluția evenimentelor.

Rezervarile la versiunea 4DX a filmului Star Wars pot fi facute de AICI si incep in noaptea de joi, 17 decembrie, spre vineri.

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?