ACASA » PROMO » Stand-up special! COSTEL, “Undeva la Mijloc”, la Harlequin

Stand-up special! COSTEL, “Undeva la Mijloc”, la Harlequin

STAND-UP COMEDY CONSTANTA. Costel, unul dintre cei mai populari comedianţi din România, revine la Constanţa cu un nou spectacol de stand-up comedy: UNDEVA LA MIJLOC, pe scena Harlequin din Mamaia.

Despre noul lui special de stand up comedy – “Undeva la Mijloc”, Costel vă spune că:

Este un show de stand up comedy conceput în apropierea vârstei mijlocii, Doamne ajută! Şi e foarte personal. Printre multele subiecte abordate, voi vorbi despre viaţa de familie şi cum nu vreau să fiu un influencer sau endorser, dacă îmi permiteţi să nu ştiu ce înseamnă asta. Toate împachetate în stilul meu propriu, sincer şi naiv. Vă aştept să ne simţim bine împreună!

Costel face improvizaţie, teatru, film, clipuri, a făcut parte din echipa SRC (Servciul Roman de Comedie), este vocea lui Kermit şi a agentului special OSO, dar pasiunea lui rămâne stand-up comedy. Costel este din Bacău şi n-are rost să aplaudaţi decât după ce aţi auzit că spune asta pe scenă. Face stand up comedy de mai bine de un deceniu alături de colegii săi, Teo şi Vio.

Afis-Costel-Undeva-la-MijlocAsadar, MARŢI, 31 OCTOMBRIE, de la ORA 21.00, la Harlequin Mamaia vino la un show în care vei descoperi o mare parte din personalitatea lui Costel!

Rezervari la: 0766 400 181
Pretul unui bilet este 40 lei

Rezervarea telefonica este valabila maximum 24 de ore, timp in care biletele se achizitioneaza de la restaurant Harlequin intre orele 11.00 – 22.00.

Participanţii sunt rugaţi să se prezinte la spectacol începând cu ora 20.00. Ocuparea meselor se face în ordinea sosirii la eveniment.

Spectacol nerecomandat persoanelor sub 18 ani!

Eveniment sustinut de: Magic FM, X-Printing, Vivo! Constanta, Constanta News, Info Sud-Est, Cuget Liber si Telegraf.
Organizat de evenimente-constanta.ro

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?