ACASA » CALENDAR » Stand-up Magic cu Vlad Grigorescu in Phoenix

click pe foto pentru a mari

Stand up Magic, cu Vlad Grigorescu, este primul spectacol de mentalism din Romania. Cu o vechime de peste 3 ani, acest show a trecut prin toate etapele necesare pentru a deveni o reteta sigura.

Pizza Evo

Este un spectacol interactiv in care invitatii sunt chemati pe scena pentru a participa direct la trucurile lui Vlad. Spectatorilor li se citesc gandurile, indoaie metale cu “puterea mintii”, au sansa sa castige niste bani, ba chiar pot invata cum sa nu-si mai plateasca bauturile din bar pentru tot restul vietii.

Un spectacol inedit, plin de comedie si intorsaturi, prezentat in toata tara, care a starnit reactii de apreciere din partea intregului public prezent.

.

Vlad Grigorescu este primul artist care a adus pe scenele din Romania conceptul de mentalism si hipnoza. El este si recunoscut pentru scepticismul manifestat fata de paranormal. Pur si simplu, nu crede in magie.

Vino joi, 10 noiembrie, in club Phoenix, incepand cu ora 20.30, pentru o portie de iluzionism si umor. Rezerva-ti din timp o masa si un bilet ce costa 20 de lei la numarul 0766 400 181

Spectacol organizat si sustinut de evenimente-constanta.ro

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?