ACASA » STAND-UP COMEDY » Stand-up cu TIBI NEURONU, CRISTI PRIZĂ şi IONUŢ RUSU

Stand-up cu TIBI NEURONU, CRISTI PRIZĂ şi IONUŢ RUSU

STAND-UP COMEDY CONSTANTA. Tibi Neuronu, Cristi Priză şi finalistul din emisiunea iUmor, Ionuţ Rusu vin la Constanţa pentru un super-show de stand-up comedy, la Club Phoenix.

Pizza Evo

Tibi Neuronu este de peste 10 ani o autentica vedeta a scenei de stand-up comedy din Romania. A activat in diferite trupe, precum Deko si ShowTime, dar are si o excelentă cariera solo, adunand astfel experienta a peste 1.000 de spectacole. Este unul dintre putinii comedianti romani care au lansat un dvd de stand-up comedy – “Misogin show”, spectacol filmat la Teatrul National Timisoara.

Cristi Priza face stand-up comedy de 6 ani si este unul dintre cei mai apreciati tineri comedianti, fiind un nume tot mai prezent pe scenele din intreaga tara. Specialist in “one-linere” (glume scurte), a fost aplaudat in numeroase cluburi din toata tara.

standup neuronu prizaIonuț Rusu este concurentul din Harghita care le-a înseninat ziua celor trei jurați de la iUmor. “Ai fost atât de bun încât am uitat să mă ridic în picioare“, i-a spus Bendeac care a aflat cu această ocazie că el este motivul pentru care Ionuț s-a apucat de stand-up. “Am râs continuu timp de trei minute, am simțit că mă sufoc, că mă doare gâtul, că-mi pleznește ceva, că mi-au dat lacrimile. A fost foarte, foarte amuzant“, a declarat şi Cheloo, care a recunoscut că nu a mai râs atât de foarte mulți ani.

DUMINICĂ, 5 FEBRUARIE, de la ora 21.30, la Club Phoenix!

Pret bilet: 30 de lei

Informaţii şi rezervări: 0730 617 787

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?