ACASA » PROMO » Stand-up cu SORIN, TOMA şi CRISTI POPESCO, la Harlequin

Stand-up cu SORIN, TOMA şi CRISTI POPESCO, la Harlequin

STAND-UP COMEDY CONSTANTA. Trei comedianţi, care au reuşit să se facă remarcaţi datorită originalităţii, vin la Constanţa pentru un show unic de stand-up comedy. Sorin Pârcălab, Toma şi Cristi Popesco se vor asigura că veţi petrece o seară plină de umor şi hohote de râs.

SORIN PÂRCĂLAB – Născut în Bihor, copt la Timișoara și fustrat în București, și-a început cariera de comediant la Brigada 2pe3, a trecut și pe la Trupa Aristocrații, iar acum își împarte cu greu timpul între toate scenele și locațiile de stand-up din România. Energic, supărat, nervos și precis. Dacă Jackie Chan, Ghiţă Mureşan şi un chirurg s-ar împerechea, rezultatul… ar fi SORIN.

TOMA – are peste opt ani de experienţă în stand-up, a filmat patru episoade de stand-up pentru Comedy Central Extra, a câștigat concursul King Gong la The Comedy Store din Londra și a participat, împreună cu Sergiu și Radu, la Edinburgh Fringe Festival – cel mai mare festival de comedie din Europa. De asemenea, Toma considera ca ciocolata alba nu e ciocolată adevărată.

CRISTI POPESCO – este unul dintre cei mai apreciaţi comedianţi de one-liners din România, care susţine că a atins “apogeul” carierei sale când a apărut la Etno Tv. Prestaţia sa a devenit virală datorită celebrei replici: “Asta ar fi una dintre glume!“.

Afis-Sorin-Toma-PopescoVineri, 29 SEPTEMBRIE, de la ORA 21.30, la Harlequin Mamaia.

Rezervări la 0766 400 181

Biletul: 35 lei

Rezervarea telefonică este valabilă maximum 24 de ore, timp în care biletele se achiziționează de la restaurant Harlequin între orele 11.00 – 22.00.

Participanții la eveniment sunt rugați să sosească la restaurant la ora 20.30, pentru că evenimentul să se desfășoare în condiții optime.
După ora 20.00 rezervarea expiră.

Eveniment susținut de: Magic FM, X-Printing, Vivo! Constanța, Cuget Liber, Constanța News și Telegraf.

Organizat de evenimente-constanta.ro și restaurant Harlequin Mamaia.

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?