ACASA » STAND-UP COMEDY » Stand-up cu NATANTICU si RAUL, la Harlequin

Stand-up cu NATANTICU si RAUL, la Harlequin

STAND-UP COMEDY CONSTANTA. Cerecetatorii britanci spun ca rasul slabeste si te binedispune! Motiv suficient sa mergi la un show de stand-up comedy! De data aceasta iti dam intalnire cu carismaticul si inconfundabilul Cosmin Natanticu, alaturi de cel mai tare comediant pe care Tulcea l-a dat Romaniei, Raul Gheba.

Dupa cativa ani de activitate prin diverse grupuri de umor si de stand-up comedy, Consmin Natanticu a devenit cunoscut in grupul Divertis – Serviciul Roman de Comedie. Il recomanda umorul din ADN si faţa.

Raul Gheba a fost mereu pasionat de stand-up si este unul dintre membrii Sector 7. De asemenea, tanarul comediant a devenit cunoscut publicului larg dupa ce a participat la emisiunea „Romanii au talent”, unde a facut senzatie cu glumele sale.

DUMINICA, 13 MARTIE, de la ORA 20.00, vino la Harlequin Mamaia pentru un show cu Natanticu si Raul!

Afis-Natanticu-Raul-WEBRezervarea telefonica este valabila maximum 48 de ore, timp in care biletele se achizitioneaza de la restaurant Harlequin intre orele 11.00 – 22.00.

Pret bilet: 30 lei

Participantii la eveniment sunt rugati sa soseasca la restaurant la ora 19.00, pentru ca evenimentul sa se desfasoare in conditii optime. Dupa ora 20.00 rezervarea expira.

Eveniment sustinut de: Kiss FM, X-printing, Constanta News, Cuget Liber, Telegraf, Maritimo.

Organizat de evenimente-constanta.ro

Spectacol nerecomandat persoanelor sub 18 ani.

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?