ACASA » PROMO » Stand-up cu NAE NICOLAE, CRISTI POPESCO şi LĂLĂU BRE

Stand-up cu NAE NICOLAE, CRISTI POPESCO şi LĂLĂU BRE

STAND-UP COMEDY CONSTANTA. Trei comedianţi, care au reuşit să se facă remarcaţi datorită originalităţii, vin la Constanţa pentru un show unic de stand-up comedy. Nae Nicolae, Cristian Popescu şi Lălău Bre se vor asigura că veţi petrece o seară plină de umor şi hohote de râs.

Pizza Evo

Nae Nicolae a făcut senzaţie în emisiunea iUmor, unde a reuşit să convingă o ţară întreagă să-i dea un Like! Datorită stilului său unic, Nae s-a făcut repede remarcat, reuşind să devină un nou “must see” al stand-upului românesc.

Cristian Popesco este unul dintre cei mai apreciaţi comedianţi de one-liners, care susţine că a atins “apogeul” carierei sale când a apărut la Etno Tv. Prestaţia sa a devenit virală datorită celebrei replici, “Asta ar fi una dintre glume!“.

Lălău Bre face stand-up de mai mulţi ani şi este unul dintre comedianţii care reuşeşte să capteze atenţia publicului cu fiecare glumă, reuşind să stârnească hohote de râs la fiecare spectacol în care urcă pe scenă.

afis-nae-nicolaeSâmbătă, 10 DECEMBRIE, de la ORA 21.00 la Harlequin Mamaia.

Rezervări la 0766 400 181

Biletul: 30 lei

Rezervarea telefonică este valabilă maximum 24 de ore, timp în care biletele se achiziționează de la restaurant Harlequin între orele 11.00 – 22.00.

Participanții la eveniment sunt rugați să sosească la restaurant la ora 20.00, pentru că evenimentul să se desfășoare în condiții optime.
După ora 20.00 rezervarea expiră.

Eveniment susținut de: Magic FM, X-Printing, Vivo! Constanța, Cuget Liber, Constanța News și Telegraf.

Organizat de evenimente-constanta.ro și restaurant Harlequin Mamaia.

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?