ACASA » PROMO » Stand-up cu BOBONETE, VĂNCICĂ, DIŢĂ şi RAIT, la Harlequin!

Stand-up cu BOBONETE, VĂNCICĂ, DIŢĂ şi RAIT, la Harlequin!

STAND-UP COMEDY CONSTANTA. Patru dintre cei mai apreciaţi actori şi comedianţi din România au pregătit un show stand-up comedy incendiar în care bună-dispoziţia şi distracţia sunt garantate.

Mihai Bobonete, Adrian Văncică, Constantin Diţă şi Mihai Rait revin în acest început de toamnă la Constanţa, pe scena Harlequin Mamaia cu un spectacol de excepţie!

Am primit din partea publicului atât de multă iubire, încât a trebuit să ne întoarcem la voi şi să vă mai mulţumim cu nişte reprize de râs. Ne dorim să vă scoatem din lumea cenuşie a ştirilor şi a politicii cu un show despre viaţa noastră, în care credem că veţi descoperi şi viaţa voastră.

Avem glume pentru toată lumea, atât pentru cei care ne-au mai văzut, cât şi pentru cei care vor veni pentru prima dată. Pe scurt, v-am pregătit un show pe care îl veţi povesti şi nepoţilor, că tot nu au acces în sală!“, a spus Mihai Bobonete.

Cei patru vin la Harlequin Mamaia DUMINICA, 9 OCTOMBRIE, cu două spectacole în aceeaşi zi, cu începere de la ORELE 16.00 şi 21.00.

afis-bobonete-vancica-oct2016Pentru informatii si rezervari sunati la 0766 400 181

Pret bilet 65 de lei

Rezervarea telefonica este valabila maximum 48 de ore, timp in care biletele se achizitioneaza de la restaurant Harlequin intre orele 11.00 – 22.00.

Participantii la eveniment sunt rugati sa soseasca la restaurant cu o oră înaintea începerii spectacolelor, pentru ca evenimentul sa se desfasoare in conditii optime. Dupa orele 15.00 şi respectiv 20.00, rezervarea expiră.

Eveniment sustinut de: X-Printing, Cuget Liber, Pure Fitness, Maritimo, Magic FM, Constanta News si Telegraf

Atenţie, spectacol nerecomandat minorilor!

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?