ACASA » CALENDAR » STAND-UP cu Andrei AMZA, Ady BOBO și Bogdan, la Harlequin

Afis-Standup-Amza-WEBPlecând de la ideea că râsul e al naibii de sănătos și mai eficient pentru dietă decât apa plată cu lămâie, ești așteptat cu bagajul plin de bună dispoziție la o seară dedicată comediei. Hăhăiala necontrolată se va manifesta joi, 21 noiembrie, de la 21.00!

Ady Bobo susţine că e strănepotul lui Ion Creangă, a câştigat Festivalul Naţional de Satiră şi Umor de la Târgu Mureş în anul 2010, este fan Inna şi vrea sa devină primul moldovean care va ajunge în Cosmos cu damigeana. A susţinut spectacole în toată ţara şi nu are de gând să se oprească doar pe la 93 de ani!

Comediantul Andrei Amza a început tovărășia cu stand-up-ul în urmă cu cinci ani. Prima dată a urcat pe o scenă în fața unui public din Marea Britanie, pasageri ai unui vas de croazieră. N-a râs nimeni, pentru că “ăia nu pricepeau românește!”. În țară a avut apariții alături de nume precum Doru Octavian Dumitru și alti comedianți consacrați de la Cafe Deko.

Bogdan este un tânar pasionat de multe chestii neinteresante, este din Botoşani, iar de patru ani colindă străzile Constanţei cu speranţa să-l răpeasca un OZN şi să-l ducă pe Marte… lângă Smiley.

Prețul unui bilet este de 20 de lei. Relatii și Rezervări se pot face la numărul 0766 400 181

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?