ACASA » PROMO » Stand-up! COSTEL aduce “Bucuresti” la Constanta!

Stand-up! COSTEL aduce “Bucuresti” la Constanta!

STAND-UP COMEDY CONSTANTA. Costel revine la Constanta pentru a aduce in fata publicului un spectacol inedit de stand-up comedy, “Bucuresti“. Este unul dintre cei mai cunoscuti comedianti din Romania si a inteles ca in stand-up comedy nu este necesar sa fii actor, ci sa fii tu insuti cu mintea si personalitatea ta.

Pizza Evo

Spectacolul Bucuresti este un tribut orasului in care a pornit si am pornit stand-up-ul in Romania, in care mi-am luat in prima saptamana de facultate bataie, unde m-am indragostit, unde am facut copii, unde joaca Steaua cu Foresta Falticeni, unde traficul e haos, unde sunt parcagii, unde toata lumea e barbat, unde sunt hipsteri cu vulpi la gat, unde un moldovean se simte ca acasa. E o colectie de personaje si situatii amuzante, absurde de multe ori, dar care au un farmec aparte si care se regasesc in vietile noastre de zi cu zi. Va astept sa ne simtim minunat, eu pe scena si voi pe scaun“, a spus Costel despre noul sau spectacol.

MIERCURI, 25 NOIEMBRIE, de la ORA 21.00, Costel, show-ul “Bucuresti”, la Harlequin Mamaia

Pretul unui bilet este 35 lei
Rezervari la: 0766 400 181

Stand up Costel BucurestiRezervarea telefonica este valabila maximum 48 de ore, timp in care biletele se achizitioneaza de la restaurant Harlequin intre orele 11.00 – 22.00. Participantii la eveniment sunt rugati sa soseasca la restaurant la ora 20.00, pentru ca evenimentul sa se desfasoare in conditii optime. Dupa ora 20.00 rezervarea expira.

Eveniment sustinut de: Magic FM, Mediaoutpost, Maritimo Cuget Liber si Telegraf.

Organizat de evenimente-constanta.ro si restaurant Harlequin Mamaia.

Spectacol nerecomandat persoanelor sub 18 ani.

Fumatul este interzis pe durata spectacolului.

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?