ACASA » STAND-UP COMEDY » Stand-up comedy. TEO, VIO și COSTEL: Cutezătorii, la Constanța

Stand-up comedy. TEO, VIO și COSTEL: Cutezătorii, la Constanța

STAND-UP COMEDY CONSTANTA. Luna aceasta, pe scena Casei de Cultură Constanța, revine „sfâna treime“ a stand-upului românesc: Teo, Vio şi Costel, cu un nou show: Cutezătorii. 

Cei trei sunt veterani ai genului şi fac stand up comedy de aproape 15 ani şi au contribut la amploarea pe care a prins-o fenomenul stand up comedy în România.

Au început in 2003- 2004 la Cafe Deko din TNB şi iniţial au fost cunoscuţi publicului ca Trupa Deko.

Acum au clubul lor de comedie în Bucureşti, Club 99, club ce a devenit promotor al tinerilor comedianţi talentaţi, a evenimentelor de tip laborator de comedie şi a serilor de Open Mic!

În formula de scenă cu Teo şi Costel, lui Vio îi place să se descrie drept un Daddy Caddy al trupei de stand up. Face glume cinstite, îl inspiră pe Costel şi este un barometru de umor pentru glumele colegilor săi. Dacă râde Vio înseamnă că gluma e bună.

Claudiu Teohari, aka Teo, este unul dintre cei mai cunoscuţi artişti de stand-up comedy din România. Cariera sa a început ca un hobby pe scena de la Cafe DeKo în 2004. Aici s-a născut prietenia cu Vio şi Costel, glumele, show-urile şi publicul de stand up.

Costel este din Bacău şi n-are rost să aplaudaţi. Face stand up comedy alături de colegii săi de la Club 99 şi asta este pasiunea, provocarea şi meseria lui.

Talentaţi, implicaţi în foarte multe proiecte, atât personale cum ar fi: Vio – “Show de Seara” la Comedy Central), Teo – Sector 7 şi Costel cu “Ai noştri” sau “Starea Naţiei”, dar şi în proiecte comune, cei trei sau “Sfânta Treime a Standup-ului românesc” cum au mai fost numiţi de colegi, sunt mereu împreună, pe scenă, la club sau în viaţa personală.

Joi, 19 aprilie, de la ORA 19.00, la Casa de Cultură a Sindicatelor Constanța.

Pentru Bilete, CLICK AICI

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?