ACASA » CALENDAR » Stand-up comedy MICUTZU si RAUL la Harlequin Mamaia

micutzuCosmin Nedelcu aka Micutzu se numără printre cei care au pornit (și continuă) ca actor și au ajuns să facă (și) stand-up. La început era un mod plăcut de a-ți câștiga existența. Pe parcurs, teatrul a început să-și piardă din magie și din public, așa că a mărit timpul petrecut în cluburi și a început să facă și improvizație. Regretă că e nevoit să facă astfel de sacrificii și se gândește la situația ideală în care poate juca în 2 piese pe an și să facă constant (dar nu neapărat la fel de des ca la început – aproape zilnic) stand-up.”

Pizza Evo

Il puteti vedea pe Micutzu  intr-un show de stand-up comedy cu multa sare si piper marti 10 septembrie si miercuri 11 septembrie ora 21.30. In deschidere va intra Raul, un talentat comediant care a inceput sa se afirme in cluburile din Bucurestisi din tara.

Rezervari si informatii suplimentare la 0766400181 zilnic intre orele 11.00 – 23.00. Pret bilet 30 lei.

Rezervarea telefonica este valabila maximum 48 de ore, timp in care biletele se achizitioneaza de la restaurant Harlequin intre orele 11.00 – 23.00. Participantii la eveniment sunt rugati sa soseasca la restaurant la ora 20.30, pentru ca evenimentul sa se desfasoare in conditii optime. Dupa ora 20.30 rezervarea expira.

Eveniment sustinut de: Expertissa Constanta, Zile si Nopti, Pure Fitness, Maritimo si Magic FM.

Organizat de www.evenimente-constanta.ro si restaurant Harlequin Mamaia.

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?