ACASA » PROMO » Stand-up Comedy & Magic! Cu ADI BOBO şi PAUL LUNGU, la Harlequin

Stand-up Comedy & Magic! Cu ADI BOBO şi PAUL LUNGU, la Harlequin

STAND-UP COMEDY CONSTANTA. Doi finalişti ai emisiunii iUmor, Adi Bobo şi Paul Lungu vin la Constanţa pregătiţi să te uimească şi să te distreze, aşa cum au reuşit să facă şi cu juriul emisiunii!

Pizza Evo

Spectacolul STAND-UP COMEDY & MAGIC îşi propune să-ţi arate adevăratul potenţial al magiei şi comediei!

Show-ul lui Paul Lungu este unic în România prin creativitate, originalitate, atitudine și umor. El este de părere că magie înseamnă să folosești uimire și mister pentru a crea experiențe unice, memorabile și intime. Înseamnă să împarți cu publicul viziunea ta asupra lumii, folosind tehnicile iluzionismului!

Câștigător al Stand Up Fest 2015, Adrian Lungu, aka Adi Bobo, este un moldovean care a susținut spectacole în toată țara și nu are de gând să se oprească decât pe la 93 de ani, după cum susţine! Este energic și pătimaș în ceea ce face, un comediant 100% bio, un povestitor desăvârșit care te va cuceri cu naturalețea sa pe scenă.

afis-adi-bobo-paul-lunguVINERI, 25 NOIEMBRIE, de la ORA 21.30, la Harlequin Mamaia

Rezervări la: 0766 400 181

Spectacol nerecomandat persoanelor sub 18 ani!

Preț bilet: 35 lei

Rezervarea telefonica este valabila maximum 48 de ore, timp in care biletele se achizitioneaza de la restaurant Harlequin intre orele 11.00 – 22.00.

Participantii la eveniment sunt rugati sa soseasca la restaurant la ora 20.00, pentru ca evenimentul sa se desfasoare in conditii optime. Dupa ora 20.00 rezervarea expira.

Eveniment sustinut de: Magic FM, X-Printing, Vivo! Constanta, Cuget Liber si Telegraf.

Organizat de evenimente-constanta.ro si restaurant Harlequin Mamaia.

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?