ACASA » CALENDAR » Stand-up comedy cu VIO si MICUTZU la Arthur Pub Mamaia

Comedianti din toate colturile tarii iau cu asalt litoralul romanesc. Avem un vas mare, cu locuri pentru toata lumea, cu bere pusa la rece si un echipaj pe cinste.

Pizza Evo

Vio nu crede în rețete sau tehnici, deși e foarte familiarizat cu terminologia de specialitate (bait and switch, one-liners, hacks, hecklers). Mi-a rămas o vorbă utilă în cap, pe care o repet de câte ori am ocazia – O glumă bună e o glumă bună.„

Cosmin Nedelcu aka Micutzu se numără printre cei care au pornit (și continuă) ca actor și au ajuns să facă (și) stand-up. La început era un mod plăcut de a-ți câștiga existența. Pe parcurs, teatrul a început să-și piardă din magie și din public, așa că a mărit timpul petrecut în cluburi și a început să facă și improvizație. Regretă că e nevoit să facă astfel de sacrificii și se gândește la situația ideală în care poate juca în 2 piese pe an și să facă constant (dar nu neapărat la fel de des ca la început – aproape zilnic) stand-up.”

Vino marti, 7 august, ora 22.00 in Arthur Pub din Mamaia pentru o portie sanatoasa de ras cu Vio si Micutzu la Festivalul de Stand-up Comedy Piratii Comediei. Bilet 20 de Ron. Rezervari la 0726 688 658.

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?