ACASA » CALENDAR » Stand-up comedy cu SORIN si NATANTICU la Harlequin Mamaia

Afis-Sorin&Natanticu-WEBCum romanul stie mereu sa faca haz de necaz iti prezentam o seara presarata cu mult umor in spectacolul de stand-up comedy sustinut de Sorin de la Brigada 2 pe 3 si Cosmin Natanticu (Serviciul Roman de Comedie).

NATANTICU – după câţiva ani de activitate prin diverse grupuri de umor şi de stand-up comedy, Cosmin Natanticu a ajuns la ”Divertis – Serviciul Român de Comedie”. Îl recomandă umorul din ADN şi fata.

SORIN PARCALAB, de origine ardelean, s-a remarcat in lumea stand-up-ului romanesc si este invitat saptamanal in cluburile de comedie (Deko Cafe, Club 99) din Bucuresti, iar in Constanta a avut parte de multe primiri calduroase din partea publicului.

Evenimentul are loc miercuri, 24 iulie, ora 21.00 pe terasa restaurantului Harlequin din Mamaia.

In deschiderea showului de stand-up va canta trupa A.bis.

Pretului unui bilet este 25 lei si puteti face rezervari la 0766400181.

Rezervarea telefonica este valabila maximum 48 de ore, timp in care biletele se achizitioneaza de la restaurant Harlequin intre orele 11.00 – 23.00. Participantii la eveniment sunt rugati sa soseasca la restaurant cu minimum 30 de minute inainte de ora anuntata, respectiv ora 20.30, pentru ca evenimentul sa se desfasoare in conditii optime.

Eveniment sustinut de: Expertissa Constanta, Zile si Nopti, Pure Fitness, Maritimo si Magic FM.

Organizat de www.evenimente-constanta.ro si restaurant Harlequin Mamaia.

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?