ACASA » STAND-UP COMEDY » Stand-up Comedy cu MIHAI BOBONETE si ADRIAN VANCICA

Stand-up Comedy cu MIHAI BOBONETE si ADRIAN VANCICA

STAND-UP COMEDY IN CONSTANTA. Adrian Vancica si Mihai Bobonete, doi dintre cei mai cunoscuti actori de pe micile ecrane, vin la Constanta pentru un show unic de stand-up comedy.

Pizza Evo

Cei doi vor iesi din pielea personajelor pe care le interpreteaza si vor oferi publicului constantean ocazia sa-i vada intr-o alta ipostaza.

Asteptam iubitorii de stand-up comedy sa vina sa ne vada. Este momentul oportun pentru fanii care ne vad la televizor sa ne urmareasca si in postura de comedianti. Unii spun despre noi ca suntem buni, noi nu zicem nimic, dar le dam dreptate, declara Bobonete in stilul caracteristic. Va garantam buna dispozitie si faptul ca o sa radeti cu gura pana la urechi, o sa va recunoasteti in glumele noastre si o sa ne imprietenim, continua actorul.

Asadar, DUMINICA, 19 APRILIE, vino sa-i vezi pe Mihai Bobonete si Adrian Vancica la restaurantul HARLEQUIN Mamaia. Vor fi doua spectacole in aceeasi zi, primul cu incepere de la ora 16.00, iar ultimul de la ora 21.00.

Afis Bobonete Vancica apr2015 WEB corectREZERVARILE pot fi facute la numarul: 0766400181

Rezervarea telefonica este valabila maximum 48 de ore, timp in care biletele se achizitioneaza de la restaurant Harlequin intre orele 11.00 – 22.00. Participantii sunt rugati sa soseasca la restaurant cu o ora mai devreme, pentru ca evenimentul sa se desfasoare in conditii optime.

Organizat de evenimente-constanta.ro si restaurant Harlequin Mamaia si sustinut de: Mediaoutpost, Pure Fitness, Maritimo si Magic FM.

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?