ACASA » CALENDAR » Stand-up comedy cu MICUTZU si George Bonea la Harlequin Mamaia

micutzuCosmin Nedelcu aka Micutzu se numără printre cei care au pornit (și continuă) ca actor și au ajuns să facă (și) stand-up. La început era un mod plăcut de a-ți câștiga existența. Pe parcurs, teatrul a început să-și piardă din magie și din public, așa că a mărit timpul petrecut în cluburi și a început să facă și improvizație. Regretă că e nevoit să facă astfel de sacrificii și se gândește la situația ideală în care poate juca în 2 piese pe an și să facă constant (dar nu neapărat la fel de des ca la început – aproape zilnic) stand-up.”

Pizza Evo

Il puteti vedea pe Micutzu  intr-un show de stand-up comedy cu multa sare si piper marti, 17 decembrie, ora 21.00. In deschidere va intra George Bonea, un talentat comediant care a inceput sa se afirme in cluburile din Bucuresti si din tara.

Rezervari si informatii suplimentare la 0766400181 zilnic intre orele 11.00 – 22.00. Pret bilet 30 lei.

Rezervarea telefonica este valabila maximum 48 de ore, timp in care biletele se achizitioneaza de la restaurant Harlequin intre orele 11.00 – 23.00. Participantii la eveniment sunt rugati sa soseasca la restaurant la ora 20.00, pentru ca evenimentul sa se desfasoare in conditii optime. Dupa ora 20.00 rezervarea expira.

Eveniment sustinut de: Expertissa Constanta, Zile si Nopti, Pure Fitness, Maritimo si Magic FM.

Organizat de www.evenimente-constanta.ro si restaurant Harlequin Mamaia.

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?