ACASA » STAND-UP COMEDY » Stand-up comedy cu CNP: Misogin Show!

Stand-up comedy cu CNP: Misogin Show!

STAND-UP COMEDY CONSTANTA. Radu PIETREANU, Tibi NEURONU si Cristi PRIZA revin la Constanta in formula CNP, pentru un nou show de stand-up comedy: Misogin Show. Se va vorbi un pic altfel, chiar amuzant de sincer, despre “ele, noi, cupluri, relatii si iubire”. Vor fi doua ore de ras si o multime de situatii prin care, cu siguranta, ai trecut si tu!

Pizza Evo

Dupa 30 de ani de comedie, timp in care a avut o contributie decisiva la tot ce a insemnat fenomenul Vacanța Mare, a fost implicat in mai multe proiecte de televiziune, filme, Vacanta Muzicala, Radu Pietreanu abordeaza un gen diferit de cel cu care isi obisnuise publicul pana acum.

Tibi Neuronu este de peste 10 ani o autentica vedeta a scenei de stand-up comedy din Romania. A activat in diferite trupe, precum Deko si ShowTime, dar are si o excelentă cariera solo, adunand astfel experienta a peste 1.000 de spectacole. Este unul dintre putinii comedianti romani care au lansat un dvd de stand-up comedy – “Misogin show”, spectacol filmat la Teatrul National Timisoara.

Cristi Priza face stand-up comedy de 5 ani si este unul dintre cei mai apreciati tineri comedianti, fiind un nume tot mai prezent pe scenele din intreaga tara. Specialist in “one-linere” (glume scurte), a fost aplaudat in numeroase cluburi din toata tara.

CNP-Misogin-ShowVino JOI, 4 februarie, la HARLEQUIN Mamaia pentru un spectacol inedit cu CNP!

Ora: 20.00
Rezervari: 0766 400 181
Pret bilet: 40 de lei

Rezervarea telefonica este valabila maximum 48 de ore, timp in care biletele se achizitioneaza de la restaurant Harlequin intre orele 11.00 – 22.00. Participantii la eveniment sunt rugati sa soseasca la restaurant cu o ora mai devreme, pentru ca evenimentul sa se desfasoare in conditii optime.

Organizat de evenimente-constanta.ro si sustinut de: Magic FM, X-Printing, Telegraf, Cuget Liber si Maritimo.

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?