ACASA » CALENDAR » Stand-up comedy cu BOBONETE și VĂNCICĂ la Harlequin Mamaia

943624_10151440401104599_1244255544_nActorii Adrian Văncică si Mihai Bobonete, cunoscuti telespectatorilor ProTV pentru rolurile savuroase pe care le interpreteaza în cel mai vizionat serial de comedie romanesc, ”Las Fierbinti”, unde intra in pielea simpaticului betiv Celentano, respectiv a lui Bobita, patronul barului din sat, le-au pregatit fanilor de pe litoral o nouă surpriză: două zile de stand=up comedy la restaurant Harlequin din Mamaia.

Show-ul de stand-up cu cei doi actori se va desfasura in zilele de 4 si 5 septembrie de la ora 21.30 la restaurant Harlequin Mamaia.

Dupa 10 ani de la primul show alaturi de trupa Cafe Deko, lui Mihai Bobonete, prins in varii proiecte de televiziune, i s-a facut dor de prima dragoste, asa ca a decis sa mearga in turneu. I s-a alaturat si colegul sau de platou din ”Las Fierbinti”, Adrian Vancica, si el familiarizat cu stand-up comedy-ul de mai bine de 5 ani, pentru a realiza un turneu de zile mari.

”Asteptam iubitorii de stand-up comedy sa vina sa ne vada, este si momentul oportun pentru fanii ”Las Fierbinti” sa ne urmareasca in postura de comedianti. Unii spun despre noi ca suntem buni, noi nu zicem nimic, dar le dam dreptate”, declara Bobonete in stilul caracteristic.”Va garantam buna dispozitie si faptul ca o sa radeti cu gura pana la urechi, o sa va recunoasteti in glumele noastre si o sa ne imprietenim”, continua actorul.

Rezervari si informatii suplimentare la 0766400181 zilnic intre orele 11.00 – 23.00. Pret bilet 35 lei.

ATENTIE! Spectacolul are conținut explicit! Interzis minorilor sub 16 ani!

Rezervarea telefonica este valabila maximum 48 de ore, timp in care biletele se achizitioneaza de la restaurant Harlequin intre orele 11.00 – 23.00. Participantii la eveniment sunt rugati sa soseasca la restaurant la ora 20.30, pentru ca evenimentul sa se desfasoare in conditii optime. Dupa ora 20.30 rezervarea expira.

Eveniment sustinut de: Expertissa Constanta, Zile si Nopti, Pure Fitness, Maritimo si Magic FM.

Organizat de www.evenimente-constanta.ro si restaurant Harlequin Mamaia.

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?