ACASA » PROMO » Stand-up comedy cu ANDREI CIOBANU, pe scena Harlequin

Stand-up comedy cu ANDREI CIOBANU, pe scena Harlequin

STAND-UP COMEDY CONSTANTA. Comediantul si realizatorul matinalului de la Kiss FM, Andrei Ciobanu revine la Constanta pentru un one man show de stand-up comedy pe scena Harlequin Mamaia.

In liceu, Andrei era un mare consumator de stand-up comedy, iar in primul an de facultate s-a inscris in trupa Comedica. In scurt timp a inceput sa-si scrie singur materialele si sa faca show-uri pe cont propriu. I se pare un lucru extraordinar sa faca lumea sa rada, motiv pentru care a decis ca stand up-ul este un drum bun in viata.

A realizat primul special de stand up comedy pentru Voyo.ro impreuna cu colegul sau Sergiu Floroaia. In aceeasi formula, Sergiu feat. Andrei au lansat o serie de parodii muzicale, ce au devenit in scurt timp virale pe YouTube, precum: “U.N.C.U.I; Unu-ntr-altul”, “Frrratica!”; “Eco (Hipster song)” sau “Mica rugaminte”.

Tot in zona de divertisment on-line, Andrei face parte din proiectul “Sector 7” si este autorului povestii de mare succes in blogosfera, “Suge-o Ramona“, ce ulterior a devenit si o carte de succes.

Asadar, VINERI, 18 MARTIE, de la ORA 21.00, vino la un show de stand-up comedy cu inegalabilul Andrei Ciobanu, la Harlequin Mamaia

Afis-Andrei-Ciobanu-2016-WEBRezervarea telefonica este valabila maximum 48 de ore, timp in care biletele se achizitioneaza de la restaurant Harlequin intre orele 11.00 – 22.00.

Pret bilet: 35 lei

Participantii la eveniment sunt rugati sa soseasca la restaurant la ora 20.00, pentru ca evenimentul sa se desfasoare in conditii optime. Dupa ora 20.00 rezervarea expira.

Eveniment sustinut de: Kiss FM, X-printing, Cuget Liber, Telegraf, Maritimo.

Organizat de evenimente-constanta.ro

Spectacol nerecomandat persoanelor sub 18 ani.

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?