ACASA » CALENDAR » Stand-up Comedy cu ANDREI AMZA, BOGDAN şi GEORGE, în Relax Cafe

Afis-Standup-Relax-2-WEB-finalNu ştim dacă râsul ţine de cald, dar ştim sigur că ne încinge cu multă bună-dispoziţie. Dacă eşti în căutarea unui loc călduros şi ai chef şi de o porţie zdravănă de râs, atunci vino JOI, 13 februarie, ora 21.00, la Relax Cafe, pe Bulevardul Tomis, nr. 48, pentru un show de stand-up comedy alături de ANDREI AMZA, BOGDAN şi GEORGE.

Andrei Amza a început tovărăşia cu stand-up-ul în urmă cu cinci ani şi este unul dintre primii constănţeni care au dat startul acestei mişcări artistice în Constanţa. Prima dată a urcat pe o scenă în faţa unui public din Marea Britanie, pasageri ai unui vas de croazieră. N-a râs nimeni, pentru că “ăia nu pricepeau româneşte!”. De atunci a avut apariţii alături de nume precum Costel, Sorin Pârcălab, Bordea, Natanticu, Doru Octavian Dumitru şi alti comedianţi consacraţi din ţară.

Bogdan este un tânar talentat şi, după cum spune el, pasionat de multe chestii neinteresante. Este din Botoşani, iar de patru ani colindă străzile Constanţei cu speranţa să-l răpeasca un OZN şi să-l ducă pe Marte… lângă Smiley. Are la activ multe spectacole susţinute în Constanţa şi în alte oraşe din ţară, unde a stârnit hohote de râs, alături de colegul său, George.

Geroge este şi el unul dintre pionierii stand-up-ului constănţean fiind şi singurul din oraşul nostru, care este specializat pe stilul “on-liners”. “Îmi place să mă joc cu sensurile cuvintelor”, spune el. De asemenea, a urcat pe scenă alături nume consacrate din lumea stand-up-ului românesc, cea mai recentă apariţie a sa fiind alături de Teo.

Aşadar, sunteţi aşteptaţi la un show indedit, în care doi constănţeni şi un moldovean promit să vă ofere o supradoză de umor pentru a vă alunga iarna asta enervantă din suflete.

REZERVĂRI şi informaţii suplimentare la: 0720 822 998 sau 0722 173 529

Eveniment sustinut de: Expertissa Constanta, Zile si Nopti, Pure Fitness, Maritimo, Cuget Liber si Magic FM.

Organizat de www.evenimente-constanta.ro si Relax Cafe Constanţa.

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?