ACASA » PROMO » Stand-up Comedy! COSTEL revine la Constanţa, pe scena Harlequin

Stand-up Comedy! COSTEL revine la Constanţa, pe scena Harlequin

STAND-UP COMEDY CONSTANTA. Costel, unul dintre cei mai populari si apreciati comedianti din Romania, revine la Constanta cu spectacol de stand-up comedy, pe scena Harlequin din Mamaia.

Alaturi de Teo si Vio, face parte din “Sfanta Treime a Stand up-ului romanesc” si are la activ unsprezence ani de experienta! Este printre putinii care a inteles ca in stand-up comedy nu este necesar sa fii actor ci sa fii tu insuti cu mintea si personalitatea ta.

Costel este din Bacau si n-are rost sa aplaudati decat dupa ce ati auzit ca spune asta pe scena. Este absolvent al Universitatii Nationale de Arta Teatrala si Cinematografica.

Cu alte cuvinte, il puteti urmari atat la show-urile de stand up si improvizatie, cat si in piese de teatru sau aparitii in filme precum “Amintiri din epoca de aur”, “4 luni, 3 saptamani si 2 doua zile” sau “WebSiteStory”.

Afis-Costel-aug2017Asadar, MIERCURI, 2 AUGUST, de la ORA 21.30, la Harlequin Mamaia vino la un show in care vei descoperi o mare parte din personalitatea lui Costel!

Rezervari la: 0766 400 181

Pretul unui bilet este 35 lei

Rezervarea telefonica este valabila maximum 48 de ore, timp in care biletele se achizitioneaza de la restaurant Harlequin intre orele 11.00 – 22.00.

Participantii la eveniment sunt rugati sa soseasca la restaurant la ora 20.00, pentru ca evenimentul sa se desfasoare in conditii optime. Dupa ora 20.30 rezervarea expira.

Eveniment sustinut de: Magic FM, X-Printing, Vivo! Constanta, Constanta News, Cuget Liber si Telegraf.

Organizat de evenimente-constanta.ro si restaurant Harlequin Mamaia.

Spectacol nerecomandat persoanelor sub 18 ani

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?