ACASA » STIRI DIN CONSTANTA » Stabilirea accesului în Zona Peninsulară a Constanței. Chestionar ONLINE

Stabilirea accesului în Zona Peninsulară a Constanței. Chestionar ONLINE

STIRI CONSTANTA. Constănțenii interesați de stabilirea Regulamentului de acces în Zona Peninsulară a Constanței pot răspunde la întrebările unui chestionar online cu privire la acest aspect.

Pizza Evo

Primăria Constanța a pus la dispoziția cetățenilor un sondaj public. Chestionarul online poate fi ACCESAT AICI și este valabil până la data de 16 februarie 2018.

Utilizatorul are de introdus o adresă de email validă și de bifat variantele de răspuns cu care sunt de acord. Spre exemplu: Sunteți de acord cu introducerea unei taxe de tramă specială destinată agenților economici din zona Peninsulară, care să fie folosită în scopul reparării zonelor carosabile și trotuarelor aferente? Iar variantele de răspuns sunt DA sau NU.

Regulamentul de acces în Zona Peninsulară a Constanței se află la acest moment la stadiu de draft, însă este prevăzut ca străzile din zonă să fie împărțite în două categorii.

Vor fi străzi exclusiv pietonale și străzi ocazional carosabile. Străzile exclusiv pietonale reprezintă zonele în care nu se va putea intra cu mașina decât în situații excepționale, cum sunt organizarea unor evenimente culturale și sociale, lucrări de reparații și construcții în infrastructură și intervenții pentru situații de urgență.

Pe străzile ocazional carosabile vor avea acces autoturismele rezidenților, cele care asigură aprovizionarea unităților de alimentație publică din zonă, cele utilizate pentru servicii publice și cele de intervenții în caz de urgență.

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?