ACASA » STIRI DIN CONSTANTA » Sportive legitimate la Club Sportiv Ovidiu, rezultate remarcabile la Campionatul Național de Haltere

Sportive legitimate la Club Sportiv Ovidiu, rezultate remarcabile la Campionatul Național de Haltere

STIRI CONSTANTA. Două dintre sportivele legitimate la Club Sportiv Ovidiu au revenit la Constanţa cu rezultate remarcabile la Campionatul Național de Haltere. Sportivele din Ovidiu au reușit să se califice în finale la categoria seniori, una dintre ele reuşind să obţină locul II pe podium.

Faza finală ce s-a desfășurat la Arad, în perioada 4 – 7 septembrie 2018. La competiție au participat peste 150 sportivi de la cele mai bune cluburi din România.

CS Ovidiu a participat la faza finală a Campionatului Național de Haltere – Seniori cu două sportive: Brîndușa Gabriela Turcanu, de 13 ani, la categoria 90 kg și Ioana Maria Turcanu, de 12 ani, la categoria 48 kg. Prima a obținut locul V și este cotată printre cele mai bune zece sportive la această categorie, iar cealaltă s-a descurcat chiar mai bine, obținând locul al II-lea.

Sportivele legitimate la CS Ovidiu sunt selecționate în lotul României de tineret, prima cu sediul în Galați unde se antrenează, iar cea de-a doua la lotul României de juniori, unde este convocată înainte de competițiile majore.

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?