ACASA » STIRI DIN CONSTANTA » SPIT Constanța. Puteți plăti amenzile și taxele fără stat la coadă

SPIT Constanța. Puteți plăti amenzile și taxele fără stat la coadă

STIRI CONSTANTA. Statul la coadă pentru a ajunge la un ghișeu de la care să fiți trimiși la un alt ghișeu este o experiență prin care am trecut cu toții. Însă acum toate aceste inconveniente pot fi evitate, prin efectuarea de plăți online sau la puncte partenere ale instituției.

Pizza Evo

Pentru plat amenzilor, Serviciul Public de Impozite și Taxe (SPIT) Constanța pune la dispoziție o platformă ce facilitează plata pe internet. Accesâd LINK-UL DE AICI, puteți plăti amenzile online, fără a vă autentifica.

De asemenea, amenzile pot fi plătite și prin intermediul telefonului mobil, cu ajutorul aplicației Etax Mobile SPIT, în acest caz fiind nevoie de autentificare. Amenzile mai pot fi achitate și prin numerar, la staţiile OMV-Petrom (prin serviciul Westaco Express), la agenţiile băncii Garanti Bank, și la oficiile Poșta Română din municipiul Constanța.

Pentru taxe și impozite

SPIT Constanța oferă mai multe metode alternative de achitare a obligațiilor fiscale.

De exemplu, accesând site-ul secțiunea „Servicii online / Plata online a impozitelor“ sau direct la LINK-UL DE AICI, puteți plăti obligațiile fiscale direct din fața calculatorului.

Datoriile la bugetul local pot fi achitate și prin intermediul aplicației Etax Mobile SPIT Constanța, de pe dispozitivele mobile cu sistem de operare Android sau iOS. Tot online, taxele și impozitele se mai pot plăti utilizând platforma www.ghiseul.ro

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?