ACASA » ALTE EVENIMENTE » Speed-dating pentru AFACERI! BUSINESS NETWORKING EVENT la Constanţa

Speed-dating pentru AFACERI! BUSINESS NETWORKING EVENT la Constanţa

BUSINESS NETWORKING EVENT. Ești un tânăr antreprenor și afacerea ta este la început de drum sau un om de afaceri de succes și vrei să te extinzi? Cauți noi oportunități și parteneri de viitor? Acum ai ocazia, şi în Constanţa, să participi la un speed-dating pentru afaceri!

Pizza Evo

MIERCURI, 19 OCTOMBRIE, începând cu ORA 19.00, JCI Constanţa organizează Business Networking Event (BNE), la HARLEQUIN Mamaia.

Conceptul BNE este bine-cunoscut pe plan național şi international, ce are drept scop interacțiunea între oamenii de afaceri, manageri sau persoane “cheie” din diverse companii sau organizații, membrii sau parteneri JCI Constanța și orice persoană interesată de noi parteneri sau colaboratori în afaceri.

Evenimentul este conceput sub forma de speed-dating, astfel încat toți participanții să interacționeze unul cu celalalt, timp de 3 minute, prin rotație. Toți cei prezenți în sală au posibilitatea să identifice căi de colaborare în viitor.

Vino să schimbi cărți de vizită și păreri cu alți oameni de afaceri și să asculți părerile unui profesionist din mediul business. Locurile sunt limitate!

De ce sa fii prezent la acest eveniment?

  • Iți extinzi rețeaua de contacte de business cu profesioniști dintr-o gamă variată de domenii
  • Faci parte dintr-o comunitate dinamică de specialiști cu impact și potențial de dezvoltare
  • Vei cunoaste potențiali noi clienți, colaboratori, furnizori, parteneri
  • Vei identifica noi idei, resurse și informații de valoare
  • Ai oportunitatea să te prezinți ca specialist sau să-ti promovezi afacerea într-o comunitate de profesioniști

afis-bne-oct2016-printACCESUL LA EVENIMENT

Taxa de participare este de 50 de lei, în care sunt incluse gustări și băuturi. Participanții vor primi vouchere și premii din partea partenerilor la eveniment.

Locuri disponibile: 23.

Taxa de participare se achita la începutul evenimentului sau în contul JCI Constanta: RO21BTRLRONCRT0235391701, CUI 33043911

Dovada plății se trimite pe adresa jciconstanta@gmail.com

Pentru inscrieri la eveniment va rugam sa sunati la 0725 566.575 (Simona Leonida). Accesul la eveniment se face doar cu rezervare și confirmarea înscrierii.

PREZENŢA LA EVENIMENT PRESUPUNE
• Plata taxei de participare la eveniment • Atitudine profesionistă • Cărti de vizita • Respectarea orei de începere a evenimentului.

Eveniment susţinut de: Hotelul Iaki, Exclusiv Auto, X-printing, Regina Maria, Junior Grup, Restaurant Harlequin Mamaia, Zip Escort-Poligon Tragere, Camara cu Merinde, Laguna Tour.
PARTENERI MEDIA: evenimente-constanta.ro, Cuget Liber, Telegraf

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?