ACASA » ALTE EVENIMENTE » Spectacolele din acest weekend la FESTIVALUL IERNII Constanţa

Spectacolele din acest weekend la FESTIVALUL IERNII Constanţa

FESTIVALUL IERNII CONSTANTA 2017. Şi în această iarnă, constănţenii, cei mici şi cei mari, sunt aşteptaţi să păşească pe Tărâmul Magic al Crăciunului, organizat în Parcul Tăbăcărie din Constanţa.

Pizza Evo

Vineri, 22 decembrie, deschiderea serii va fi realizată, începând cu ora 18.00, de Teatrul pentru Copii şi Tineret „Căluţul de Mare“, cu spectacolul „Iată, vin colindători!“ Şi pentru că se apropie marea sărbătoare a Crăciunului, corul bărbătesc Cantus Domini va oferi, apoi, un excepţional concert de colinde.

Corul bărbătesc Cantus Domini a apărut din inițiativa unor iubitori de muzică, tineri de formație teologică și/sau muzicală. Membrii acestuia sunt doctoranzi, masteranzi şi studenţi teologi, majoritatea absolvenţi ai Seminarului Teologic din București, dar şi actuali elevi seminarişti. Fondatorul și dirijorul corului este arhid.prof.dr. Ștefan Constantin Răzvan. Corul care Îi cântă lui Dumnezeu, după cum îl recomandă numele de inspiraţie latină, se numără printre coralele internaţionale de succes, cu un palmares notabil de medalii de aur şi argint obţinute la concursurile naţionale şi internaţionale.

La finalul serii, talentaţii elevi ai Palatului Copiilor Constanţa vor evolua într-o „Feerie muzicală“, un spectacol inedit de muzică şi dans.

Spectacolele vor continua pe scena Castelului Fermecat până luni, 25 decembrie, inclusiv, între orele 18.00 şi 20.00.

Nu uitaţi, până pe 14 ianuarie 2018, în fiecare zi, în intervalul orar 11.00 – 21.00, Atelierul de Magie, Atelierul de Jucării, Atelierul Pinguinilor Muzicali, Căsuţa Hobbiţilor şi Ambasada lui Moş Crăciun sunt gazdele mai multor cursuri.

Programul complet și detalii despre acestea sunt disponibile pe site-ul www.festivaluliernii.ro

În plus, toţi constănţenii sunt aşteptaţi la Ambasada lui Moş Crăciun din Tărâmul Magic dacă vor să dăruiască micuţilor din centrele de plasament cadouri, pentru ca Sărbătorile să aibă aceeaşi culoare pentru toţi, aceea a bucuriei!

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?