ACASA » TEATRU » SPECTACOLE la TEATRUL DE STAT in perioada 6 – 10 aprilie

SPECTACOLE la TEATRUL DE STAT in perioada 6 – 10 aprilie

TEATRU IN CONSTANTA. Teatrul de Stat Constanta a pregatit o serie de spectacole ce vor fi jucate in perioa 6 – 10 aprilie, in cadrul festivalului „Hansel si Gretel“ si a programului „Scoala altfel“.

Pizza Evo

Miercuri, 8 aprilie, de la ora 17.00, Teatrul de Stat Constanţa participa la Festivalul „Hansel si Gretel”, organizat de Opera Comica Bucureşti, cu spectacolul „Razna prin povesti”, dupa Ion Creanga. In regia lui Nicolae Poghirc, spectacolul reuneşte actorii Adrian Dumitrescu, Mirela Pană, Andrei  Cantaragiu, Georgiana Baran, Andu Axente, Alina Mantu, Turchian Nasurla si Andor Luca Axente. Scenografia este semnata de Sanda Mitache, scenariul, de Laura Maria Schevach si Nicolae Poghirc, iar muzica, de Liviu Manolache.

teatrul-de-stat-constanta

In perioada 6-10 aprilie, in cadrul programului „Scoala altfel“, Teatrul de Stat Constanta prezinta spectacolele „Nunta lui Figaro“ si „Scaiul”.  Miercuri, 8 aprilie, cei prezenti la Teatrul de Stat vor putea urmari „Nunta lui Figaro“, de la orele 11.00 si 15.00. Spectacolul „Scaiul” este programat joi, 9 aprilie, tot de la orele 11.00 si 15.00, in timp ce vineri, 10 aprilie, va avea loc o reprezentatie a piesei „Nunta lui Figaro”, incepand cu ora 11.00.

Pentru bilete si rezervari, click AICI.

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?