ACASA » ALTE EVENIMENTE » Spectacol pentru copii: Tiribam Tiribam! Cu Gasca Zurli la Teatrul de Vara Jupiter

Spectacol pentru copii: Tiribam Tiribam! Cu Gasca Zurli la Teatrul de Vara Jupiter

SPECTACOLE COPII. Tiribam Tiribum este cel mai vesel spectacol pentru copii, care a schimbat tot ceea ce se întâmpla până acum în divertismentul de familie: muzica originala, costumele fascinante, actorii experimentati si conceptul unic al show-ului îi determina pe toti spectatorii sa intre în joc.

Este un spectacol în care şi cei mici şi cei mari sunt invitaţi să cânte, să danseze, să numere, să fie prietenoşi şi politicoşi.

Zâna Bună are nevoie de ajutorul copiilor pentru că vrăjitoarea super-aiurită Tura-Vura, de care nu se teme nimeni pentru că nu e monstruoasă, ci doar caraghioasă, încearca să fure distracţia! Are oare vreo şansă? Atunci când copiii se aliază cu Gaşca Zurli şi scot la bătaie arsenalul de cântece, jocuri, magie şi bună dispoziţie, Tura-Vura descoperă că vrăjile ei nu mai au niciun efect.

Povestea este susţinută de cântecele favorite ale copiilor: Are mama o fetiţă, Dacă vesel se trăieşte, Număratoarea, dar şi de cântece noi originale, ritmate, cu text frumos şi uşor de reţinut.

Spectacolul este simplu şi uşor de înţeles de cei mici, coregrafiile sunt uşor de imitat, iar mesajul este întotdeauna cu un subtext şi pentru părinţi.

Unul dintre marile atuuri ale spectacolului este transformarea personajelor negative în personaje haioase, simpatice, neîndemânatice.

Copiii au nevoie de personaje negative usor de învins cu mintea, usor de corectat cu sufletul.

ZURLI_Tiribam_TiribumÎn conceptele Zurli, personajele negative sunt aiurite, zapacite, sparge- oale, încurca-borcane. Intentiile lor rele sunt doar de suprafata. Privirea lor e prietenoasa, vocea poate sa fie calda si actiunile lor pot cel mult sa aduca zîmbetul pe buzele copiilor.

Pret bilet: 25 de lei/ pers (atat pentru copii cat si pentru adulți)

Biletele se pot achizitiona de la Casieria Teatrului de Vara Jupiter intre orele 16 – 22, din recepțiile hotelurilor partenere Cohotels (Hotel Delta, Hotel California) sau online de pe www.evenimentelitoral.ro

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?