ACASA » CALENDAR » SPECTACOL PENTRU COPII: Poveste dintr-o inima cu Trupa SUFLETEL
inimaEra odata o inima. In adancul ei ticaiau gandurile frumoase, ca niste povesti, de fapt, ca niste inceputuri de povesti, pentru ca inima stia ca ticaitul sau era ecoul celorlalte inimi. Intr-o zi, o vrajitoare a furat gandurile inimii si in locul lor, a pus cateva frici. Curand, mai toate inimile ticaiau mai sfioase si mai tematoare. Aproape ca uitasera sa bata tare. Ziceau incetisor “tic” si apoi repede adaugau “tac” ! Pana intr-o zi, cand…ah, inima mea tresalta de nerabdare sa va povesteasca!
Un spectacol interactiv, cald, in care povestea curge jucaus, antrenand spectatorii in desfasurarea actiunii! O compunere de situatie, in care mecanica inimii e propusa pe intelesul copiilor, cu scopul declarat de a le insufla atitudinea unor vrednici inimosi!  O poveste pentru toate inimile, insufletita cu papusi, cu actori, cu jocuri, cu surprize si cu drag de trupa Sufletel!
Duminica, 9 februarie, ora 18:00, la Hotel Ibis.
Biletul este 25 lei/copil si 5 lei/insotitor adult. Va rugam sa faceti inscrieri telefonic la 0766400181 pentru o mai buna organizare a evenimentului.
Rugam participantii la eveniment sa soseasca cu 20 de minute mai devreme la Hotel Ibis la sala PRESTIGE. Biletele se achita la intrare in sala de spectacol.
Eveniment sustinut de Expertissa Constanta, Pure Fitness, Libraria Carturesti, Spital Privat ISIS, Maritimo si Magic FM.
Organizatori: www.evenimente-constanta.ro si Trupa SUFLETEL.

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?