ACASA » CALENDAR » Spectacol pentru copii: Boabe fermecate, cu Trupa SUFLETEL la Hotel Ibis
Afis-Boabe-Fermecate-WEB (2)Trupa Sufletel te cheama la impartit boabe fermecate! Hambarele Lumii sunt pline! Un spectacol interactiv pentru copii de 3-9 anisori.
Povestea spune ca o data, demult, au fost ascunse primele seminte fermecate! Din ele a rasarit un pom urias, a carui coroana s-a umplut de stele, de sori, de planete..Vezi planeta asta, mai albastra? E o alta boaba fermecata! In ea s-au ascuns semintele infinitului! Au toate formele, toate culorile, traitorii de aici le-au numit in toate felurile: boabe de grau, seminte de flori, seminte de pomi, boabe cu viata!
Si partea cea mai grozava: aici sunt si semintele de oameni, stau ascunse in cele mai tainice culcusuri, rasar in lumina, cresc in iubire si rodesc in daruire unele catre altele… Niste boabe cu suflet, boabe fermecate, hai sa le impartim!
Duminica, 29 septembrie, la 18.00, la Hotel Ibis sala PRESTIGE vino impreuna cu copilul tau. Biletul este 25 lei/copil si 5 lei/insotitor adult. Inscrieri se fac la 0766400181 sau 0720778613.
Rugam participantii la eveniment sa soseasca cu 20 de minute mai devreme la Hotel Ibis la sala OVIDIU. Biletele se achita la intrare in sala de spectacol.
BOABE FERMECATE cu Boaba SUFLETEL..oo, pardon, cu trupa Sufletel!
Eveniment sustinut de Expertissa Constanta, Zile si Nopti, Pure Fitness, Libraria Carturesti, Spital Privat ISIS, Maritimo si Magic FM.
Organizatori: www.evenimente-constanta.ro si Trupa SUFLETEL.

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?