ACASA » ALTE EVENIMENTE » Spectacol pentru copii: AȘTEPTÂNDU-L PE MOȘ CRĂCIUN la Club SNC

Atmosferă de sărbătoare, emoția fulgilor de nea, colinde și dansuri, cele mai frumoase și mai iubite personaje ale iernii și momente magice într-un spectacol inedit de Crăciun. Trupa Eventys așteapta toți copiii duminică, 16 decembrie, ora 18.00 la Club SNC din Bd. Tomis nr 96 la spectacolul Așteptandu-l pe Moș Crăciun.

Frumoasa Crăciuneasă Miss Santa, Craiul Zăpezii, Colindița, Regele Magiei, Bulgărașii Veseli, Crăciunițele și toți copiii prezenți îl vor aștepta pe Moș Crăciun într-o seară de gala. Moșul pribeag își va face apariția cu pletele-i dalbe și-i va distra pe copii cu spiritu-i glumeț.

Printre invitații surpriză ai evenimentului se numără Magicianul Ciprian Morti, cu un renume de 3 ani în domeniul iluzionismului. El va încânta privirile tânărului public cu efecte spectaculoase de levitație, apariții și dispariții de obiecte. De asemenea, prezentă la eveniment va fi și Erika Isac, caștigătoare a numeroase premii naționale și recunoasteri internaționale în muzică, alături de care cei mici  vor cânta colinde și melodii de Crăciun.

Intrarea la eveniment se face pe baza de bilet achiziționat pentru 15 lei. Biletele se gasesc la Club SNC între orele 10.00 – 18.00. Puteți rezerva bilete la numarul 0766400181.

Eveniment susținut de Magic FM, Spitalul Privat ISIS, Zile și Nopți, Patiseria Dulce, Maritimo Shopping Center.

Organizat și susținut de www.evenimente-constanta.ro.

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?