ACASA » ALTE EVENIMENTE » Spectacol pentru cei mici cu Gaşca ZURLI! “Am o căsuţă mică!”

Spectacol pentru cei mici cu Gaşca ZURLI! “Am o căsuţă mică!”

SPECTACOLE COPII. Spectacolul “AM O CĂSUŢĂ MICĂ” este o producţie originală plină de energie şi culoare, cântece şi veselie, interactivitate şi superdistracţie.

Timp de o oră, copiii şi părinţii cântă şi dansează împreună cu Fetiţa Zurli, Clopoţel, Zdrăngănel şi Truli. Cei patru prieteni au pregătit farse cu care o vor surprinde pe Tanti Prezentatoarea, iar Tura Vura se va confrunta cu o sală protejată de Zâna Bună.

Se găsesc aici toate ingredintele unui spectacol minunat: cântece vesele şi antrenante, costume colorate, recuzită atrăgătoare şi multă bucurie.

Povestea spectacolului e foarte simplă. Gaşca Zurli are nevoie de o căsuţă în care să locuiască toate animăluţele de pluş prietene. Numai că să faci o casă nu e chiar o joacă. Îţi trebuie un plan, instrumente potrivite şi, mai ales, un meşter priceput. Aşa este introdus în scenă Yuppy, cel mai harnic şi haios constructor.

Ca întotdeauna la Zurli, nu doar copiii ci şi părinţii sunt implicaţi. Spectacolul are poveste, este interactiv, te ţine în priză şi te ridică de pe scaun, vrei nu vrei.
Părinţii trebuie sa cheme muzica, să răspundă la întrebări cu sinceritate, să cânte şi să danseze.

Copiii sunt lăsaţi liberi. Dacă vor să vină lângă scenă vin, dacă nu, urmaresc spectacolul de pe scaun, au voie să se şi plimbe în sală, doar să nu îi deranjeze pe ceilalţi. Această libertate crează impresia unei mari familii, unită de energia care se crează în sală, de bucuria trăirii sau amintirii copilăriei cu dansuri şi cântece vesele şi antrenante.

Luni, 15 august, la Teatrul de Vară Jupiter

Ora 20.30

Pret bilet: 25 lei

Biletele pot fi cumpărate de la casa de bilete a teatrului sau online de AICI

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?