ACASA » ALTE EVENIMENTE » Spectacol INTERACTIV pentru copii: POVESTE DINTR-O INIMĂ, la Ibis

Spectacol INTERACTIV pentru copii: POVESTE DINTR-O INIMĂ, la Ibis

SPECTACOLE COPII CONSTANTA. Trupa Sufletel va invita la un spectacol interactiv, cald, in care povestea curge jucaus, antrenand spectatorii in desfasurarea actiunii!

Pizza Evo

O compunere de situatie, in care mecanica inimii e propusa pe intelesul copiilor, cu scopul declarat de a le insufla atitudinea unor vrednici inimosi!

O poveste pentru toate inimile, insufletita cu papusi, cu actori, cu jocuri si cu surprize, la hote Ibis!

Era odata o inima. In adancul ei ticaiau gandurile frumoase, ca niste povesti, de fapt, ca niste inceputuri de povesti, pentru ca inima stia ca ticaitul sau era ecoul celorlalte inimi. Intr-o zi, o vrajitoare a furat gandurile inimii si in locul lor, a pus cateva frici.

Curand, mai toate inimile ticaiau mai sfioase si mai tematoare. Aproape ca uitasera sa bata tare. Ziceau incetisor “tic” si apoi repede adaugau “tac”! Pana intr-o zi, cand… Ah, inima mea tresalta de nerabdare sa va povesteasca!

poveste-inima-feb2017Duminica, 12 februarie, ora 18:00, hotel IBIS.

Biletul este 30 lei/copil şi 20 lei/adult

In pret sunt incluse: chiria salii, animatie si jocuri interactive, materiale consumabile, diplome si facepainting.
Tombola cu premii oferite de compania franceza de cosmetica vegetala Yves Rocher.

Rezervari la 0766 400 181

Locurile sunt ocupate in functie de sosirea participantilor care se face cu 30 de minute mai devreme pentru o buna desfasurare a programului de spectacol.

Durata: 1 ora.

Eveniment organizat de evenimente-constanta.ro si sustinut de: X Printing, Ibis, Vivo! Constanta, Libraria Carturesti si Cuget Liber

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?