ACASA » ALTE EVENIMENTE » Spectacol interactiv pentru copii: PETRECEREA IEPURASILOR!

Spectacol interactiv pentru copii: PETRECEREA IEPURASILOR!

SPECTACOLE COPII. Trupa Sufletel ii invita pe cei mari si cei mici la Petrecerea Iepurasilor. Poveștile ajung la urechile oamenilor după ce traversează toate lumile imaginației! Dar de această data, o întâmplare specială face ca povestea să înceapă cu toți oamenii deodată!

Iepurașii  năzdrăvani au pierdut lista adunată de un an de zile, situația trebuie remediată, așa că iepurașii vor face o petrecere adevărată la care vor complete cu spor lista iepurasilor!

O petrecere cu urechi si codite, plina de veselie, cu deja traditionalele concursuri: vanatoarea de oua, parada iepurasilor, prinde codita si alte nazdravanii – toate  bine pregatite pentru a surprinde si a bucura copiii de toate varstele!

Ia repede orice seamana a iepure (urechi, nasuc, codita) ia cu tine si inima, inima mea… pardon, asta era din alt spectacol, ia si o jucarie iepuras si vino sa castigi atentia tuturor!

Duminica, 17 aprilie, ora 11.00 la Forte Life

Afis-Petrecerea-Iepurasilor-WEBRezervari 0766 400 181

Bilet 20 lei de persoana. Biletele se achizitioneaza la fata locului ij ziua evenimentului. Copii trebuie sa fie insotiti de cel putin un adult. Organizatorii nu isi asuma supravegherea copiilor.

Durata spectacol: 60 min

Spectatorii sunt rugati sa soseasca la spectacol in intervalul 10.15 – 10.30. Locuri limitate!

Eveniment sustinut de: Magic FM, X-Printing, Libraria Carturesti, Maritimo, Cuget Liber, Telegraf

Organizat de Evenimente Constanta si TRUPA SUFLETEL

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?