ACASA » ALTE EVENIMENTE » Spectacol interactiv pentru copii: Fata Babei si Fata Mosneagului, la Forte Life!

Spectacol interactiv pentru copii: Fata Babei si Fata Mosneagului, la Forte Life!

SPECTACOLE COPII CONSTANTA. Trupa Sufletel invita copiii, parintii si bunicii in lumea fascinanta a povestilor lui Ion Creanga. Personajele, interpretate cu umor si originalitate, reprezinta un exemplu pentru noi toti. Aceasta adaptare a povestii lui Creanga, „Fata babei si fata mosneagului“ ii va face pe cei mici sa aprecieze pe deplin lumea basmului romanesc.

Pizza Evo

Umorul si mesajele moralizatoare, prezente la tot pasul, vor constitui o desfatare si o lectie pentru ei. Bunatatea, cinstea si modestia fetei mosneagului, rasplatite pe masura, sunt puse in opozitie cu rautatea, invidia si lenea fetei babei, care va primi si ea totul dupa inima sa.

Afis-Fata-Mosului-WEBVino DUMINICA, 29 NOIEMBRIE, ora 11.00, la FORTE LIFE pentru un spectacol interactiv, vesel, frumos unde se vor regasi atat copiii, cat si parintii.

Pentru participare 20 lei/spectator, pentru rezervare se cuvine sa zic numarul de telefon – 0766 400 181. Biletele se achizitioneaza la fata locului.

Locurile sunt ocupate in functie de sosirea participantilor care se face cu 30 de minute mai devreme pentru o buna desfasurare a programului de spectacol. Durata: 1 ora.

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?