ACASA » ALTE EVENIMENTE » Spectacol interactiv pentru copii: BOABE FERMECATE, la Ibis

Spectacol interactiv pentru copii: BOABE FERMECATE, la Ibis

TEATRU PENTRU COPII. Hambarele Lumii sunt pline! Trupa Sufletel te cheama la impartit boabe fermecate – un spectacol interactiv pentru copii de 3-9 anisori.

Pizza Evo

Povestea spune ca o data, demult, au fost ascunse primele seminte fermecate! Din ele a rasarit un pom urias, a carui coroana s-a umplut de stele, de sori, de planete… Vezi planeta asta, mai albastra? E o alta boaba fermecata! In ea s-au ascuns semintele infinitului! Au toate formele, toate culorile, traitorii de aici le-au numit in toate felurile: boabe de grau, seminte de flori, seminte de pomi, boabe cu viata!

Si partea cea mai grozava: aici sunt si semintele de oameni, stau ascunse in cele mai tainice culcusuri, rasar in lumina, cresc in iubire si rodesc in daruire unele catre altele… Niste boabe cu suflet, boabe fermecate, hai sa le impartim!

afis-boabe-fermecate-oct2015Duminica, 11 octombrie, ora 18.00, la Hotel Ibis vino impreuna cu copilul tau.
Biletul este 30 lei/copil si 10 lei/insotitor adult
Inscrieri se fac la 0766 400 181

Rugam participantii la eveniment sa soseasca cu 20 de minute mai devreme la Hotel Ibis la sala OVIDIU. Biletele se achita la intrare in sala de spectacol.

Eveniment sustinut de: Magic FM, Media Outpost, Pure Fitness, Libraria Carturesti, Maritimo, Hotel Ibis, Cuget Liber si Telegraf
Organizat de evenimente-constanta.ro si Trupa SUFLETEL

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?