ACASA » CALENDAR » Spectacol interactiv pentru copii: AVENTURILE LUI PICĂTURĂ

Trupa Sufletel te cheama aventura! Aventurile lui Picătură! Picătură este un strop intre ceilalti stropi, dar exista ceva ce il face sa fie special! Sa fie dorinta de a castiga intrecerile? Sa fie bucuria de a se intalni cu ceilalti? Sau poate curajul, viteza, felul in care stie sa faca lucrurile?  Familia, prietenii, adversarii lui? Lumea e plina de stropi, asemeni lui Picătură, si totusi…el are acel ceva care il face sa fie special!

Pizza Evo
De la ivirea lui pe lume, totul curge cu repeziciune, purtat de Doamna Ploaie, ajunge in adancul Oceanului, se ridica visand pana in Nor, se cristalizeaza cand il sufla Crivatul si se topeste de placere cand il atinge  Omul!  Si sa ajuti o samanta e alt lucru pe care Picătură il socoteste bun de facut! Sa tasnesti deodata cu izvorul e o nebunie si sa curgi pana in lacul care oglindeste Luna si Stelele e tot ce ti-ai putea dori!
Cand insa lumina Soarelui imbratiseaza totul cu caldura, Picătură e atat de emotionat incat devine Stralucire si se evapora de atata fericire! Si singurul lucru pe care il mai doreste este sa se mai bucure o data de toate aceste aventuri, poate si de altele, ca nu le poti trai pe toate intr-o singura trecere! Si aventura incepe inca o data! In fiecare zi! Si in fiecare zi e sarbatoare, pentru ca Picătură are ceva special: el stie ca tot ce face conteaza, pentru ca e o Picătură de suflet !
Evenimentul va avea loc sambata, 17 martie, la Hotel Ibis, ora 18:00.
Inscrieri se pot face la numarul de telefon 0766 400 181 sau 0720 778 613. Biletul este 20 lei/copil, 5 lei/ adult.

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?