ACASA » RECOMANDARI » Spectacol în premieră: LABIRINTUL POVEȘTILOR cu Trupa Suflețel la Hotel Ibis

Spectacol în premieră: LABIRINTUL POVEȘTILOR cu Trupa Suflețel la Hotel Ibis

SPECTACOL PENTRU COPII. Trupa Suflețel pregătește un mega spectacol cu cele mai iubite personaje duminică, 18 noiembrie ora 18.00 la Hotel Ibis.

Te invităm într-o călătorie extraordinară în Labirintul Poveștilor!
Un loc în care abia apuci să clipești și nimerești dincolo de marginea infinitului mic, iar de aici printr-o simplă mirare deschidem poarta cea mare! O călătorie magică în care ne vom întâlni cu Albă ca Zăpada, cu Motanul Încălțat, cu Olaf și Regina Elsa, Pinocchio, Zâna cea Bună, Căpitanul Hook, Ariel și mulți alți prieteni trăitori în lumea fantastică a Labirintului Poveștilor!
Pitite în ungherele gândurilor, ca niște comori ascunse, Poveștile abia așteaptă să fie descoperite de inimile copiilor!
Vă invităm la un spectacol interactiv cu prinți, cu prințese și alte făpturi alese, care vor cânta și vor dansa alături de toți cei care iubesc poveștile! Un spectacol plin de culoare și de voioșie, o întâlnire irepetabilă!

Biletele pot fi rezervate pentru 24h la telefon 0766400181. Biletele se achiziționează de la Bistro Evo din Piața Ovidiu sau restaurant Harlequin Mamaia zilnic între orele 11.00 – 21.00. Un bilet costă 25 lei/persoană.
Pentru o bună organizare rugăm participanții să se prezinte la eveniment cu 20 de minute mai devreme. Locurile în sală se ocupă în ordinea sosirii.
Eveniment sustinut de: X-printing, Vivo! Constanţa, Magic FM, GOOD IDEA MEDIA, Pizza EVO, Bistro EVO, Hotel IBIS.

Afis-Labirintul-Povestilor

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?